Hondenuitlaatservice

Hondenuitlaatservice bij Leon Can Do: even heerlijk hond kunnen zijn

 

Wandelingen in kleine zorgvuldig samengestelde groepen

Individuele wandelingen

Gediplomeerd Kynologisch Instructeur 

Werkzaam in regio Ermelo en Harderwijk

  

Voor het welzijn van uw hond is het belangrijk dat uw hond zijn of haar energie voldoende kwijt kan. Daarom duren mijn groepswandelingen een uur. Dit geeft uw hond alle tijd om heerlijk te rennen, te struinen, te snuffelen en met andere honden te spelen. Boven alles even kunnen genieten van het hond zijn. Iedere wandeling is weer een nieuw feest, en bij thuiskomst is uw hond voldaan en tevreden.

De plekken waar ik uw hond uitlaat zijn bosrijke gebieden in de buurt van Harderwijk, Ermelo en Putten die zijn voorzien van voldoende schaduw en grote velden om te rennen. We maken ook regelmatig uitstapjes naar andere leuke gebieden, zodat iedere wandeling een avontuur blijft.
 

Intakegesprek: 

Voorafgaand aan iedere aanmelding maak ik altijd een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we elkaar beter leren kennen en samen de wensen en mogelijkheden bespreken.  

 

Mocht je een vraag hebben die niet binnen mijn service valt, neem dan gerust contact op om te bekijken wat ik kan betekenen.