Hondenuitlaatservice

Hondenuitlaatservice bij Leon Can Do: even heerlijk hond kunnen zijn

 

Wandelingen in kleine zorgvuldig samengestelde groepen

Individuele wandelingen

Gediplomeerd Kynologisch Instructeur  

Werkzaam in regio Haaksbergen 

  
Een feest voor heel veel honden! Samen met je hondenvrienden een uur lang struinen, snuffelen en met andere honden spelen op de heide, bos of strand. De groepen zijn zo samengesteld dat ook senioren of honden die extra zorg, socialisatie of aandacht nodig hebben, mee kunnen.   

Door te variƫren in beloningen en uitlaatgebieden blijft iedere wandeling een uitdaging.

Kleinschalig en ervaren
Ik vind het belangrijk om kleinschalig te kunnen blijven, om zo iedere hond voldoende aandacht te kunnen geven. De duur van de busrit blijft zo ook beperkt, tenzij we eens een leuk uitstapje maken naar een ander wandelgebied. Mijn kracht zit in mijn ervaring en mijn vermogen om heel opmerkzaam te kunnen zijn, de hond echt te kunnen zien voor wie hij of zij is. De kers op de taart zijn voor mij de viervoeters die om wat voor reden dan ook een achterstand of nare ervaring met zich meesjouwen, weer wat vertrouwen en plezier in het hondenleven te kunnen geven.

Professioneel en passie voor honden
Passie voor je vak is toch wel het allerbelangrijkste. Daarnaast vind ik het ook noodzakelijk om te beschikken over ruim voldoende kennis, en heb daarom meerdere opleidingen gevolgd, en blijf mij ook regelmatig bijscholen. Mijn bus is professioneel ingericht om zo alle honden veilig en comfortabel te kunnen vervoeren.

Service
Voor mij is het een vanzelfsprekendheid om mee te kijken naar de individuele wensen en behoeftes. Onderstaande aandachtspunten zijn bij de service inbegrepen

  • medicatie toedienen
  • middagmaaltijd geven
  • afdrogen na de wandeling
  • aanpassingen in verband met allergieĆ«n


Intakegesprek: 

Voorafgaand aan iedere aanmelding maak ik altijd een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we elkaar beter leren kennen en samen de wensen en mogelijkheden bespreken.  

 

Mocht je een vraag hebben die niet binnen mijn service valt, neem dan gerust contact op om te bekijken wat ik kan betekenen.